Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Döda möss följde med nytt löpband

När familjen öppnade det nyinköpta löpbandet chockades de.I kartongen låg fyra döda möss.

Annons
Skräcksynen. Synen av de döda musungarna chockade dottern så mycket att hon skrek rakt ut.

Familjen Avedisian i Västerås hade bestämt sig för att börja träna hemma.

I söndags köpte de ett löpband på Ö B på Erikslund, men när kartongen öppnades av dottern Vera möttes hon av en förfärlig syn.

– Hon bara skrek rakt ut och pekade ner i kartongen. Där låg en hel familj med döda möss, säger mamma Sweta.

Familjen tog kontakt med Ö B för att se vad som kunde göras åt saken och redan samma dag lämnade de tillbaka löpbandet. Men då kom nästa chock.

– När vi skulle ta ut kartongen med löpbandet ur bilen såg jag något som rörde sig. När jag tittade närmare såg jag en mus som försvann ur bilen. Det var nog kanske mamman till de små, säger pappa Fraij.

Ö B gav familjen pengarna tillbaka och två askar choklad som plåster på såren. Men det räcker inte enligt Sweta Avedisian.

– Det var fullt med musbajs både i bilen och i kartongen vi fick hem. Vem vet vilka bakterier mössen förde med sig. Nu måste vi göra rent bilen för min dotter Vera vågar inte köra den. Det tycker jag Ö B kan stå för, säger hon.

VLT har förgäves sökt butikschefen för Ö B på Erikslund för en kommentar. Men enligt Annelie Collander på Miljö- och hälsoskydds-förvaltningen i Västerås kan det bli repressalier för företaget.

– Är det en allvarlig brist kan det bli läge för ett föreläggande eller vite, säger hon.

Förfärade. Sweta Avedisian och hennes man Fraij Sarkesian är fortfarande chockade över händelsen. ”Hela helgen blev förstörd och ingen av oss kunde äta på hela dagen”, säger Sweta Avedisian.

Mer läsning

Annons