Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elever gjorde upp på Lögarängen

Under dagen har det varit full aktivitet på Lögarängen när Västerås högstadieklasser tampas om förstaplatsen i tävlingen Superstar.

Annons

Högstadieklasser från Irsta, Fryx, Nybygggeskolan, St Illian, Rönnby, Bäckby, Skiljebo, Viksäng, Apalby, Kunskap och Önsta samlades imorse för att delta i tävlingen Superstar. En prestigefylld kamp med grenar som välta däck, kasta boll och den traditionella grenen dragkamp.

Kunskapsskolan var en av de klasser som briljerade, framför allt i grenen kasta boll där det gällde att träffa en basketkorg från olika distanser.

- Det här var vi bäst i förra året, utbrast någon från Nybyggeskolan när grenen var avslutad.

I slutet av dagen är det den klass som fått ihop mest poäng genom alla grenar som vinner tävlingen.

Bäst av alla blev Kunskapsskolan i vita tröjor och de tidigare vinnarna Viksäng i svart och rött fick nöja sig med en andraplats. Irsta i grön mundering var inte dåliga heller och gjorde sällskap på pallen med sin plats som trea

Under tisdagseftermiddagen intog även gymnasieelever Lögarängen för att göra upp i den 25:e upplagan av den så kallade Junitrofén. I år avgörs tävlingen mellan Edströmska, Rudbeckianska och ett kombinerat lag från Hahrska/Wijkmanska.

Mer läsning

Annons