Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erikslund har bäst shopping – i Sverige

Den bästa shoppingen hittar man på Erikslund i Västerås – åtminstone enligt en konsumentundersökning som tidningen Market har gjort. Erikslunds handelsområde toppar listan över nöjda kunder för andra året i rad.

Annons

I fjol fick personalen på Erikslunds handelsområde det hedrande beskedet att de har nöjdast kunder i Sverige – och även i år toppar man den undersökning som branschtidningen Market har gjort. Undersökningen, där över 3 400 personer från åldrarna 15 år och uppåt har deltagit, mäter vad kunderna tycker om bland annat trivsel, läge och prisnivåer.

– Det är såklart fantastiskt roligt. Vi jobbar hårt för att det ska kännas välkomnande och familjärt att komma hit och handla, säger Jessica Alenbring, centrumchef för Erikslunds shoppingcenter som ingår i Erikslunds handelsområde.

Att just Erikslund toppar Markets lista två år i rad kan ha flera anledningar, tror centrumledaren Johan Lövqvist:

– Det som gör Erikslund unikt är sättet som handlarna samarbetar på. I stället för att vara egoistiska löser vi gemensamt frågor som förbättrar området, säger han.

I runda tal 140 butiker ingår i Erikslunds handelsområde – och alla kan ta åt sig äran av den nya undersökningen, säger Johan Lövqvist.

– Det är svårt att vara i topp två år i rad. Men vårt samarbete har bevisligen gett resultat, säger han.

Mer läsning

Annons