Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera trafikolyckor i halkan

(Uppdaterad 21.21) En person skadades i en olycka vid Erikslund och långa köer uppstod. Jägare kallas ut efter älgkrock i Sala.
   Just nu är det trafikolyckor lite varstans i Västmanland.

Annons
En gravid kvinna fördes till sjukhus efter att två bilar krockat i korsningen utanför Statoil på Köpingsvägen vid Hammarbyrampen.

På E18 var flera bilar inblandade i en trafikolycka vid 17-tiden. Det ska röra sig om en kollision i relativt låg fart.

En kvinna som satt som passagerare i den ena bilen fördes till sjukhus, dock utan allvarliga skador. Det bildades långa köer på E-18 efter det inträffade.

En annan olycka skedde på E-18 vid vägbygget vid avfarten till Skälby klockan 17.26. En person klämdes fast i bilen och har åkt till centrallasarettet i ambulans.

I Salatrakten har jägare kallats ut efter att en älgko blev påkörd på länsväg 771. Två kalvar irrar omkring och kan skapa problem i trafiken. Ingen person ska ha skadats allvarligt.

På Köpingsvägen, vid Statoil Hammarbyrampen, kolliderade två bilar i en korsning klockan 20.10. En gravid kvinna satt i ena bilen och är förd till sjukhuset för observation.

På länsväg 256, nära Broddbo, också i Sala, krockade två personbilar strax före klockan 17.00. En person skadades och fördes iväg med ambulans.

Dessutom har flera andra olyckor skett nyligen enligt länsvakthavande polisbefäl Sven-Åke Hammar. En buss och en bil ska vara krockade på Oxbacken. Och en olycka skedde på riksväg 70.

Inga personskador har varit särskilt allvarliga men flera bilar har bucklats till och behövt bärgning.

På grund av alla olyckorna kan polisen inte berätta så mycket mer. De måste hjälpa räddningstjänsten vid olycksplatserna.

Blixthalkans offer

19.50 hade polisen följande siffror för dagen:

10 olyckor utan personskador.

3 olyckor med personskador.

6 viltolyckor.

Mer läsning

Annons