Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Handlare i Västerås får pris för sina pigga idéer

Daniel Özer hittar ständigt nya affärsmodeller, nu har han fått pris för det.

Annons

Claes-Göran Sylvéns entreprenörsfond delar årligen ut priser till aktörer som har utvecklat idéer och visat på ett framstående entreprenörskap inom handeln. I år prisades tre personer och initiativ under Ica-handlarnas Dag i Stockholm.

Daniel Özer, ICA Nära Vallby, får pris med motiveringen:

"Köpman och uppmärksammad förebild i lokalt entreprenörskap som med ett omfamnande ledarskap stärker relationerna med såväl medarbetare som kunder som vore de hemma i det egna vardagsrummet. Hittar ständigt nya affärsmodeller, med rötter i butiken, och utmanar lokala konkurrenter genom att inkludera såväl start-up-bolag som ungdomar i utanförskap och middagshungriga kunder i sitt team. Daniel Özer tror på människan och har förmågan att kombinera mod med träffsäkra framtidsvisioner. "

Fonden är inspirerad av ICA-handlare Claes-Göran Sylvéns stora intresse för entreprenörskap. Den skapades 2014 i samband med att Claes-Göran Sylvén återvände till handlaryrket i Norrtälje efter flera år som vd på ICA-handlarnas Förbund. Priserna, delas ut för tredje året i rad, och kan tilldelas enskilda personer, företag eller grupper.

Daniel Özer, handlare som återigen vunnit ett pris.

Mer läsning

Annons