Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är din chans att synas på Kokpunkten

Vill du bli förevigad på Kokpunkten? Med actionbadets nya kampanj har du som Facebook-användare chansen att få din profilbild på en kakelplatta.

Annons
Kanske blir det din profilbild som kaklas in i väggen?

Kokpunkten öppnar först i slutet av augusti men redan nu har du som framtida besökare chansen att få synas på actionbadets väggar. Med applikationen "Ända in i kaklet” på Kokpunktens Facebook-sida erbjuder badet de första 5 000 som anmäler sig till applikationen att synas med sin profilbild på en kakelplatta.

- Vi satt och funderade på att vi ville få in våra användare och fans till badet när det väl blir klart. Sammanlagt kommer det att läggas 500 000 kakelplattor. Det är en hel del och vi tänkte att åtminstone några kan användas till något kul, säger Christoffer Tilstam, kommunikationsansvarig för Kokpunkten.

Kampanjen riktar sig till personer mellan 13 och 20 år, vilket är Kokpunktens målgrupp. De 5 000 plattorna kommer att placeras ut hemligt och det är sen upp till besökarna att leta upp dem.

- De kommer bara att hamna på väggarna. Det finns ingen risk att man ska behöva simma till botten för att leta upp sin bild, säger Christoffer Tilstam.

I nuvarande stund finns det 4 330 lediga kakelplattor kvar. Det är först till kvarn som gäller.

Mer läsning

Annons