Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I dag öppnar Butiksloppis

Sexbarnsfadern Mattias Näslund sadlade om från båtförsäljare till loppisägare och idag är premiären.

Annons
”Det ska bli spännande och jag hoppas att det kommer mycket folk”, berättar Mattias Näslund.

Klockan elva på fredag öppnar en ny guldgruva på Hälla för alla Västerås loppis-entusiaster. Butiksloppis heter den nya affären som har ett helt eget koncept. Loppissäljaren slipper att vara närvarande vid försäljningen utan butikspersonal sköter ruljangsen.

–Jag ville göra något för mig och familjen. Så jag tog ledigt en vecka i februari och researchade olika franchise och fastnade för Butiksloppis eftersom jag gillar miljötänket och att saker återanvänds, berättar Mattias Näslund.

Läs också: Ny loppis öppnar på Hälla

Mattias driver butiken ihop med sina två bröder Martin och Marcus och tre andra anställda. I mitten på maj blev det klart att Butiksloppis skulle flytta in i den 1095 kvadratmeter stora lokalen bredvid Arken Zoo. Därpå följde ett par intensiva veckor för bröderna för att hinna få allt klart till öppningen.

– Vi har jobbat dag och natt med interiören den senaste tiden. Jag har åkt hemifrån innan barnen vaknat och kommit hem när de sovit men det känns jättekul nu när att allt är klart, ler Mattias.

Under veckan har Butiksloppis haft öppet hus och besökare har haft möjlighet att lämna in saker. Så det är redan många uthyrda hyllor med varierande innehåll i lokalen, från fräsiga högklackade skor till motorcykelhjälmar.

Butiksloppis har öppet alla dagar.

Mer läsning

Annons