Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inbrott genom en vägg - stal för 500 000 kronor

En butik på Hälla utsattes under natten för inbrott. Tjuvarna tog sig in genom en vägg och stal varor för minst 500 000 kronor.

Annons

En butik på Hälla köpcenter i Västerås blev under natten till lördag utsatt för både inbrott och stöld. Varor till ett värde av minst 500 000 kronor stals från butiken. Men polisen vill varken gå ut med vilken butik det handlar om, eller varför man inte vill avslöja butikens namn. Men däremot kan man berätta om tillvägagångssättet.

- Man har gjort inbrott genom att ta sig in genom en vägg. Det är en betongvägg och de måste ha haft ett större verktyg av något slag för att komma igenom med så mycket varor, berättar Jimmy Lindvall, polisbefäl på ledningscentralen i Västerås.

Säkrat spår

Det var butikspersonalen som på lördagsmorgonen upptäckte att ett inbrott ägt rum. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och butikspersonalen tvingas nu göra en omfattande inventering.

- Man har säkrat en del spår från brottsplatsundersökningen, men det finns inga misstänkta personer i nuläget, kommenterar Jimmy Lindvall.

Mer läsning

Annons