Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna i Volvo såg misshandeln – nu söks hon av polisen

En 17-årig pojke blev grovt misshandlad när han stannade till längs vägen. Nu söker polisen vittnet som kan ha sett hela brottet.

Annons

Det var sent på kvällen den 4:e december som den 17-årige pojken fick problem med sin epatraktor på Cedervägen vid Tomaskyrkan. Då blev han överfallen, slagen och sparkad av ett ungdomsgäng med både flickor och pojkar.

En kvinna i en silverfärgad Volvo såg bråket, stannade sin bil och sa åt pojken att hoppa in i hennes bil. 17-åringen, som var enligt polisen blivit förvirrad av misshandeln, tackade dock nej och efter att det misshandlade gänget sagt till kvinnan att det bara var ett litet bråk körde hon vidare.

17-åringen lyckades till slut ta sig från platsen, men hade många skador efter misshandeln och har mått mycket dåligt efter händelsen. Polisen har identifierat de misstänkta, men säger att man behöver komma i kontakt med kvinnan i den silverfärgade Volvon.

-Eftersom hon stannade bilen måste hon ha sett att det pågick någonting, säger polisens informationschef Börje Strömberg.

Polisen uppmanar nu kvinnan att höra av sig till dem via deras växel, 11414.

Mer läsning

Annons