Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många blev misshandlade

Under helgen hade polisen mycket att göra. Det var ovanligt många fall av misshandel.

Annons

I fredags kväll blev en 36-årig man slagen med en hammare i huvudet utanför Wenströmska gymnasiet. Han fick uppsöka sjukhus, där två jack syddes.

Vid midnatt på fredagen åkte en 37-årig man taxi från centrum till Tillberga. Väl framme ville han åka tillbaka till centrum. Han hade sedan inte pengar att betala chauffören, utan slog honom i ansiktet och nacken.

En 19-åring man en klappade en jämnårig kvinna i baken och vred om hennes ena arm på restaurang Pluto.

En man avvisades från en restaurang flera gånger. När polisen kom dit anmälde han en vakt för misshandel.

Natten mot lördagen intill Skrapan blev en 24-åring man slagen på halsen av en 18-åring och samma natt hittade polisen en 32-årig man avsvimmad på marken intill Vasagatan. Han vill inte göra någon anmälan.

Vid Biskopsgatan blev en 21-åring nedslagen på marken och sedan sparkad av två 32-åriga män.

Natten mot söndagen ville inte en kvinna dansa med en 25-årig man på restaurang Pluto. Han ska då ha slagit henne i huvudet och på överkroppen. 25-åringen har gjort en motanmälan och menar att kvinnan tagit strypgrepp på honom.

Samma natt var det bråk intill en restaurang i centrum. En berusad 26-årig man omhändertogs av polisen. Han motsatte sig det och är misstänkt för våldsamt motstånd. I förhör har han anmält att han blivit slagen med tre knytnävsslag i ansiktet av en okänd man. Vid samma bråk greps en 26-årig man för att ha slagit en kvinna ovanför vänster öga.

Mer läsning

Annons