Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mobiltelefoner - hett byte

Flera personer har blivit av med sina mobiltelefoner i helgen.

Annons

Åtta anmälningar om mobiltelefonstölder kom in till polisen under helgen.

En 21-årig man uppger i sin anmälan att han lagt sin mobiltelefon på bordet på pizzeria Etna någon gång efter midnatt natten mot lördag. När han skulle ha den var den borta.

En 20-årig kvinna som var på Västerås marknad i fredags hade sin mobiltelefon i väskan. När hon skulle besöka toaletten på området vid 18-tiden uppmanade en

toalettvärd henne att inte ta med väskan in, enligt kvinnan. När toalettbesöket var avklarat fanns inte telefonen kvar i väskan.

På Kungsgatan utanför Blue Moon bar vid midnatt mot söndag blev en 22-årig kvinna bestulen på sin telefon som hon uppger låg i hennes handväska. Vid 1-tiden samma natt stals en annan 22-årig kvinnas mobil ur hennes handväska inne på Blue Moon bar.

En halvtimme senare uppgav en 35-årig kvinna att hon blev av med sin mobiltelefon i samma lokal.

Någon gång mellan klockan 11 på fredagskvällen och två på natten uppger en 18-årig kvinna att hennes telefon försvunnit när hon var på Poco Loco bar. Hon förvarade telefonen i en ficka i sin jacka som hon lagt ifrån sig.

En 32-årig och en 28-årig kvinna har anmält att de bestals på både mobiltelefoner och plånböcker ur sina handväskor utanför Pichers på Torggatan vid 1-tiden

natten mot lördag.

En 30-årig man förvarade sin mobiltelefon i en av de främre byxfickorna när han bestals på den på Erikslunds shoppingcenter på fredags-eftermiddagen.

Mer läsning

Annons