Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket fylla på lördagskvällen

Uppdaterad. Det har varit en hel del fylla och stök i länet i natt. I Västerås misshandlades en kvinna så hennes framtänder slogs ut.

Annons

I Västerås har polisen omhändertagit flera personer för fylleri och ryckt ut på flera mindre bråk. Strax före klockan halv fyra larmades polisen till Vasagatan vid Centra där en kvinna i 20-årsåldern misshandlas så illa att hon fått två tänder utslagna.

- Hon fick en knuff i ryggen av en okänd gärningsman så hon ramlade omkull, sedan föll hon så illa att hon slog ut bägge framtänderna, berättar inspektör Martina Saghamre vid Västeråspolisen.

Polisen skjutsade kvinnan till akuten. Någon misstänkt gärningsman hade inte gripits strax efter klockan fem i morse.

Efterlysta på Köpingsfesten

I Köping omhändertogs 21 personer för fylleri i samband med Köpingsfesten.

- Det har varit ganska stökigt, säger Jan Sköldberg vid polisen i Köping.

En man som misstänks för grovt olaga hot greps i samband med Köpingsfesten. Han är inlagd för tillnyktring och ska förhöras under morgon när han har nyktrat till.

Två av personerna som omhändertogs för fylleri visade sig vara efterlysta. En av dem är en man som ska avtjäna ett fängelsestraff, men inte inställt sig på anstalten. Han flyttas till anstalten senare i dag.

Den andre mannen är efterlyst av ett annat polisdistrikt.

- Det rör sig om ett mindre utredningsärende, säger Jan Sköldberg.

Minst ett misshandelsfall inträffade under kvällen, det kan röra sig om flera. Enligt de uppgifter som finns nu ska ingen inblandad person ha fått några allvarligare skador. Någon misstänkt gärningsman hade inte gripits vid halv fyratiden i morse.

I Hallstahammar omhändertogs också flera personer för fylleri i samband med drakbåtsfestivalen som arrangerades där.

Mer läsning

Annons