Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya krogägare har brett brottsregister

I fredags lät krögarparet meddela att de sålt sitt bolag, Little America AB, till en ”Michael”.

Annons

VLT kan i dag avslöja att denne ”Michael” är en 47-årig missbrukare från Stockholm som är dömd för brott vid inte mindre än 29 tillfällen.

Enligt en ändringsanmälan, inskickad till Bolagsverket, blir 47-åringen ny styrelseledamot i bolaget som också föreslås byta namn till Big Inn Japan AB. Ny suppleant blir hans flickvän, en 56-årig kvinna skriven i Farsta.

47-åringen har genom åren dömts för bland annat vapenbrott, narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning och brott mot knivlagen.

Flickvännen har ett ännu bredare brottsregister. Hon är dömd vid 33 olika tillfällen. Merparten av domarna handlar om narkotikabrott och snatterier.

– Vi vet snart inte vad vi ska tro om det här, suckar en av de 20-talet anställda som i torsdags förra veckan blev utan septemberlönen.

Som VLT tidigare redogjort förr lovade den förra vd:n, i ett mejl till de anställda att denne ”Michael” skulle betala ut alla innestående löner. Likaså skrev hon att hon och hennes sambo inte längre hade något med bolaget att göra:

– Jag förstår inte hur hon bara kan skriva över bolaget på två andra personer och sedan tro att hon inte har något ansvar, frågar sig en annan av de anställda som nu hamnat i rejäl ekonomiskt knipa efter den uteblivna lönen:

– Jag vet inte hur jag ska klara mig framöver, säger hon.

Härom dagen samlades, som nämnts merparten av de tidigare anställda.

– Vi måste försöka stötta varandra. Det här är en katastrof för oss.

VLT har försökt nå krögarparet och ”Michael” via sms, mejl och telefonsamtal, men ingen av dessa har gått att nå.

Mer läsning

Annons