Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt spår efter hunden Bosse – kan ha setts vid Skepparbacken

Djurpatrullen i Västmanland la på torsdagskvällen ut ett meddelande om att den försvunna chihuahuan Bosse kan ha setts vid Skepparbacken.

Annons
Chihuahuan  Bosse har varit borta sedan den 21 april.

Enligt Djurpatrullens inlägg, som har delats flitig på Facebook, sågs Bosse vid Skepparbacken klockan 14.40 på torsdagen. ”Bästa tips vi fått hittills! Ingen bild, så vi kan inte vara säkra. Observatören är säker på att det var Bosse dom såg. Inget koppel eller halsband på sig.” skriver Djurpatrullen i sitt inlägg.

Under kvällen var en id-hund ute och sökte efter Bosse och visade intresse på ett ställe. Djurpatrullen hoppas nu att folk som rör sig i området kring Skepparbacken, Fryxellska skolan och Oxbacken håller ögon och öron öppna i hopp o matt hitta chihuahuan som nu har varit borta i tre veckor.

Bosse försvann under en promenad vid Valsverksgatan på Haga/Hemdal lördagen den 21 april och man har länge varit rädd att han har blivit stulen. Ser man Bosse ska man inte försöka fånga honom - utan stanna kvar, hålla koll och kontakta Djurpatrullen på telefon: 0700-38 27 96

Flera eftersök har gjorts  och i flera fall har en id-hund varit med.

Mer läsning

Annons