Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olyckor den senaste tiden

Det har varit många olyckor på länets vägar den senaste tiden.

Annons

I måndags eftermiddag, den 5 november, körde en lastbil in i en personbil i höjd med Bäckbymotet, vid påfarten österut. Föraren i personbilen, en 55-årig kvinna, fördes till akuten, lastbilschauffören klarade sig oskadd. Långa köer bildades under räddningsarbetet och enligt polisen var det stundtals ”kaotiskt” på platsen.

I lördags, alla helgons dag, körde vid lunchtid en personbil med en kvinna och två barn in i vajerräcket på E18 i höjd med Eriksberg. Ingen person skadades men bilen fick bärgas från platsen.

I fredags den 2 november, inträffade tre olyckor på E18. Polisen uppmanade då bilisterna att vara försiktiga förbi olycksplatsen på E18 mellan Östanbro och Irsta då en bilist kört in i vajerräcket och därefter ner i diket. Ingen person skadades.

Samma eftermiddag körde en bil in i vajerräcket på E18 en bit öster om Västerås.

Strax efter klockan 16 var det dags igen. På E18 under en av broarna nära Orrestaavfarten var två bilar inblandade i en olycka. Det blev stopp i trafiken i västlig riktning i cirka en timme efter krocken. Ingen person skadades.

I onsdags eftermiddag för en vecka sedan, den 31 oktober, körde en bilist in i vajerräcket i närheten av Orrestaavfarten mellan Enköping och Västerås

i riktning mot Västerås. Bilen fortsatte sedan ner i diket. Ingen person kom till skada. Efter olyckan var det långa köer på E18 innan bärgare var på plats för att få undan bilen, En kökrock skedde sedan i köerna som orsakades av singelolyckan en timme tidigare. En personbil körde in i en långtradares släp. Ingen person skadades.

Ytterligare en köolycka skedde senare på samma plats. I den ena bilen satt två personer och en passagerare, en 26-årig man, som fördes med ambulans till lasarettet. Han klarade sig utan allvarliga skador.

Mer läsning

Annons