Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personbil har voltat av vägen

(Uppdaterad 22.55) Räddningstjänst och ambulans har kallats till trakterna söder om Tillberga på fredagskvällen.

Annons

Anledningen är att en personbil rapporteras ha kört av vägen och slagit runt i närheten av Tränhammar.

Enligt preliminära rapporter färdades två personer i bilen då olyckan inträffade vid 22-tiden.

På platsen visade sig läget vara något komplicerat. Det fanns två personer kvar vid bilen då räddningstjänst, ambulans och polis nådde platsen. Polisen misstänker rattfylla.

- Bilföraren har blåst positivt, säger Ann-Charlotte Israelsson, befäl vid Västmanlandspolisens länskommunikationscentral, och fortsätter:

- Sedan är det så att det finns passagerare i bilen. Men de i bilen har inte - om det beror på berusning eller chock efter olyckan vet jag inte - kunnat redogöra för hur många som fanns i bilen. Så just nu (strax före klockan 23, red anm) har vi hund på väg ut till platsen för att spåra.

En kvinna har förts till sjukhus i ambulans för vård, hennes skador är när detta skrivs vid 23-tiden okända. Eventuellt kommer bilföraren också att föras till sjukhus.

Polisens vidare efterforskningar får under natten visa om det fanns ytterligare personer i bilen - polisen är oroliga för att någon kan ha givit sig iväg, eventuellt i skadat skick. Ett inte ovanligt beteende vid trafikolyckor då chocken hindrar en från att tänka rationellt.

Fotnot: Vlt.se är numera inte normalt sett bemannat under nattetid. Eventuell uppdatering av olyckan kan därför inte ske före lördagsmorgonen.

Mer läsning

Annons