Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen hoppas hitta taxirånare

Polisen har stort hopp om att kunna lösa det brutala rånet mot taxichauffören Taher Bukani, som VLT berättade om senast i tisdags.

Annons
Taxiföraren Taher Bukani i Västerås blev svårt misshandlad av rånaren.

Däremot är utredningen inne i ett så kallat känsligt skede, där polisen inte vill berätta exakt vad man gjort och ska göra. Exempelvis vill Carin Quintino som leder Västeråspolisens arbete med att lösa brottet berätta om taxibilens övervakningskamera levererat användbara bilder, inte heller om polisen spårat den telefon som användes för att beställa Taher Bukanis taxi före brottet:

– Det kan jag inte säga just nu. Men jag kan säga att vi har goda förhoppningar om att lösa det här brottet. Det återstår en del arbete att göra.

Ingen person har ännu gripits.

Carin Quintino förstår att Taher Bukani kan känna sig frustrerad då han som brottsoffer ansåg att polisen inte gjort tillräckligt efter brottet:

– Men det görs mycket i en utredning som målsäganden inte vet. Ibland vill också målsäganden att vi gör mer än vad vi kan och får göra. Men vi har haft poliser i arbete med utredningen under hela tiden efter brottet.

Jan Ernheimer

021-19 92 04

[email protected]

Mer läsning

Annons