Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snuskigt i kebabkök

Saras kebab falafel på Hammarby fick en rad anmärkningar vid senaste kontrollen som miljö- och hälsoskyddsförvaltningen gjorde i maj, bland annat för hur maten kyldes ned.

Annons

Dessutom saknade personalen tillräckliga kunskaper i livsmedelshantering och en arbetsbänk hade ingrodd smuts.

Fryst, rått kött i frysrummet hade inte tillräckligt skydd, skärbrädor var repiga och missfärgade, och lackfärg förvarades tillsammans med livsmedel i köket. Flera av anmärkningarna hade även noterats vid en tidigare kontroll.

Enligt ägaren Taher Mirza har alla anmärkningar åtgärdats förutom kravet på utbildning för personalen. Det ska ske under juni månad i år.

Han berättar samtidigt att restaurangen ska säljas men att köpet är inte klart än.

Mer läsning

Annons