Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stök och misshandelefter lönehelg på krogen

Flera personer misshandlades i Västerås natten till lördagen. Polisen rapporterar om flera fall av fylleri och slagsmål.

Annons

Vid ettiden natten till lördagen blev en man misshandlad på Stora gatan och fördes i ambulans till Centrallasarettet med skador som ännu under lördagseftermiddagen är okända. Bakgrunden till bråket - utanför en restaurang - är okänt och polis söker gärningsmannen.

Någon timme senare, strax före klockan tre natten till lördagen blev en man misshandlad på Vasagatan. Han fick ett slag i huvudet och en spark i skrevet. Polisen söker efter den som slagit honom, mannen fick uppsöka sjukhus för vård och omplåstring.

En kort stund senare, alltså strax efter klockan tre, inträffade nästa fall av misshandel. Det var en 49-årig man som misshandlade sin sambo på väg hem från krogen. Polis tillkallades och mannen greps.

Senare under lördagen anhöll jourhavande åklagare mannen, som misstänkt för misshandel. Kvinnan skaddades inte allvarligt.

Åtskilliga personer har även omhändertagits för att de varit för berusade för att kunna ta vara på sig; många människor har varit ute på krogarna eftersom det är första helgen efter lön.

Mer läsning

Annons