Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tjänstedesigner prisas på högskolan – Marie Stenman blev Årets alumn

Varje år delar Mälardalens Högskola, MDH, ut ett hederspris till en tidigare student – Årets alumn.

Annons

MDH:s rektor Paul Pettersson delade ut priset till Marie Stenman under årets arbetsmarknadsmässa.

Utmärkelsen Årets alumn får Marie för sin samverkan med lärare, studenter och forskare vid innovationsprogrammet och avdelningen för innovationsledning. Där har hon bland annat varit ett stöd i utvecklingsprocessen av nya innovationsprogrammet som startade hösten 2015. Hon är även återkommande föreläsare för nuvarande studenter, skriver MDH på sin hemsida.

– Det känns jätteroligt. Det är en otrolig bekräftelse att få den här utmärkelsen. Jag ser stora möjligheter i kontakten med MDH. Det är oerhört spännande att träffa och samverka med studenter. Jag får fantastisk input som även påverkar mitt yrkesliv., säger Marie Stenman som tog magisterexamen från innovationsprogrammet 2003.

Årets Alumn Marie Stenman fick diplomet som bekräftar utmärkelsen av MDH:s rektor Paul Pettersson.

I dag arbetar Marie Stenman som tjänstedesigner på Försäkringskassan. Arbetet innebär att hon tittar på kundens behov och upplevelser i sin relation till myndigheten.

– Jag bidrar till att kundmötet är det som är i fokus. Att kunderna får sina behov uppfyllda på ett bra sätt som är både enkelt, tryggt och säkert. För mig är innovation framgångsrik förändring och då måste lösningar och idéer möta de behov de är till för att tillgodose. Min utbildning vid MDH är fortfarande väldigt relevant i mitt arbete.

MDH har bland annat följande motivering för att utse Marie Stenman till Årets alumn: Marie Stenman är ”… en självklar kandidat och en potentiell vinnare av utmärkelsen ”årets alumn”. Hennes roll och avtryck, engagemang och samarbetsvilja kan och får inte underskattas. I och med hennes arbetslivserfarenheter inom offentlig sektor /…/ och privat /…/ är Marie en utomordentlig ambassadör för MDH och förebild för innovationsprogrammets studenter. Att Marie brinner för att samverka med utbildningen och dess studenter har vi dessutom sett prov på över tid ända sedan hennes uttagna examen i innovationsteknik 2003.”

Mer läsning

Annons