Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Västeråsföretag prisades under handelsgala

Västeråsföretaget Kidsbrandstore prisades under handelsgalan Retail Awards i Stockholm och vann i kategorin Årets tillväxtföretag.

Annons

I slutet av mars nominerades Kidsbrandstore till handelsgalan Retail Awards i kategorin Årets tillväxtföretag. Under måndagskvällen stod det klart att Västeråsföretaget också vunnit i kategorin, och prisades under galakvällen i Stockholm.

I en tidigare intervju berättade Peter Markstedt, som grundande bolaget tillsammans med kompanjonen Mikael Arnåsen 2011, att företaget vuxit runt 100 procent årligen sedan starten.

– Vi såg att vi behövde fokusera på en kategori och bestämde oss för att satsa på märkeskläder för unga, en nisch där vi såg att vi var ensamma. Vi träffade helt rätt, sa Peter Markstedt till VLT i början av april.

Nu hoppas företaget kunna utveckla sin försäljning utomlands och siktar in sig på bland annat Norge, Danmark och Finland. I framtiden hoppas man även kunna utöka verksamheten till övriga Europa, det säger Peter Markstedt till branschtidningen Market.

Kidsbrandstore har legat på en tillväxt runt 100 procent årligen. Det är vad företaget klarar att växa, menade delägaren Peter Markstedt i ett reportage tidigare i år.  Under måndagen prisades företaget under Retail Awards i Stockholm som Årets tillväxtföretag.

Mer läsning

Annons