Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VIMMEL: Studentkvällen

Alla skulle till Blue Moon Bar på studentkvällen.

Annons
Ann-Sofie Karlsson och Josefin Wallerström från ES11C på Carlforsska såg fram emot en rolig kväll. ”Allt känns jättebra.” De förstod först inte att kortegen under dagen hade stoppats av säkerhetsskäl. ”Vi hann åka två varv och trodde bara att tiden var slut.”

I kväll samlas studenterna för stor fest på Blue Moon Bar, som är reserverad enbart för dem. Vi mötte några på väg dit och alla var glada och förväntansfulla inför kvällen och resten av livet.

Josefine Berg och William Eriksson har gått ut från olika skolor. Josefine från VO11 Yrkesgymnasium och William från S3 på Västerås idrottsgymnasium.
Karl Nordborg, Linus Holtsby, Hugo Martin och Simon Morberg har pluggat på Grillska gymnasiet och gått ut från IT3.
Beatrice Gråberg, Isak Runsten och Lydia Stengård har också gått TE11 på Design & construction college. ”I kväll är det Blue Moon som gäller”, sa de.
Jennifer Andersson och Sebastian Pettersson har gått ut TE11 på Design & construction college, eller DCC som de kallar skolan.
Nisse Ibrahim och Akiel Ramak från NA11 Naturklass vid Jensen gymnasium hade med sig mousserande vin att fira med. ”Det var så synd att kortegen i dag måste stoppas. Vi hann bara åka ett varv”, berättade de.
Malin Sahlmén, Sandra Gustafsson, Fanny Linér, Josefine Aufrecht och Josephine Vilenius har gått ut 3C-D på Kunskapsgymnasiet. Josefine var utan sin vita mössa. ”Den är för stor och trillar av när jag dansar”, sa hon.

Mer läsning

Annons