Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem eller vilka tycker du ska prisas till Årets matentreprenör?

Inspireras du av någon entreprenör, en organisation eller ett företag som arbetar med lokalproducerad mat? – Då har du fem dagar på dig att nominera just den eller dem till hederspriset "Årets matentreprenör i Västmanland".

För sjunde året i rad ska den matentreprenör som "på ett framgångsrikt, sunt och ekonomiskt hållbart sätt producerat, tillverkat eller marknadsfört den lokala maten i Västmanland" prisas.

– God lokalt producerad mat är ett viktigt inslag för att göra besök i vårt län till en upplevelse. Den lokaltproducerade maten genererar också arbetstillfällen samtidigt som företagarna lever i en tuff bransch – därför är de väl värda att uppmärksammas, säger Per Anderz Eldenfalk, försäljningschef på Länsförsäkringar Bergslagen, i ett pressmeddelande.

Till och med den 31 oktober kan du nominera den producent, samordnare, marknadsförare, förädlare eller verksamhetsägare som du tycker brinner mest för den lokala maten i länet. Vinnaren kommer att presenteras på Färna Herrgårds julmarknad den 12 november. Priset? 20.000 kronor och titeln " Årets matentreprenör i Västmanland".

Tidigare vinnare av Årets matentreprenör i Västmanland:

2016: Najib Rezai, Kärrbo prästgård

2015: Fredrik och Susanne Esseen, Stora Ekeby Säteri

2014: Leif Skanevall, Åsby Kött & Vilt/Utvärdhuset Måns Ols

2013: Nibble Gårdsgris

2012: Inga-Lena Eriksson, Färna Herrgård

2011: Lennart Westerdal, Gröna Hagars Kött

Vill du nominera någon? Då är det Per Anderz Eldenfalk eller Maria Hiller du ska mejla eller ringa!

Per Anderz Eldenfalk (försäljningschef, Länsförsäkringar Bergslagen)

Tel: 070-559 44 50

Mejl: [email protected]

Maria Hiller (Kontorschef, LRF Konsult Västerås)

Tel: 021-120204

Mejl: [email protected]