Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi har inte råd att vara bekväma"

Broberg kommer göra allt de kan för att vinna poäng när tabellettan VSK tar emot på lördagen.

VSK har två segrar och en oavgjord med sig till morgondagens möte med Broberg/Söderhamn. Ett bekvämt läge för hemmalaget då Broberg har två raka förluster bakom sig. Men enligt VSK:s Andreas Westman kan det sporra gästerna desto mer.

-Vi har inte råd att vara bekväma. Broberg ligger på sista slutspelsplatsen och de är mer än lovligt intresserade av att vinna, säger han.

Senast blev det seger med uddamålet för VSK-Bandy.

- I början av serien tappade vi de matcher som stod och vägde. Men vi har jobbat med det och nu har vi tagit hem många matcher som kunnat gå åt vilket håll som helst, säger Westman.

Vid mötet med Kalix var det många VSK:are som inte kunde spela på grund av skador. Men det är något som har ändrats till det bättre inför mötet med Broberg.

– Ted Andersson och Magnus Joneby är tillbaka igen. Men Victor Engström tar av sitt gips nästa vecka så han är inte med, säger Westman.

Janne Rintala som fastnade i isen och skadade foten mot Kalix blir förmodligen borta till efter VM-uppehållet. Enligt Andreas Westman kan det röra sig om en sträckning i ett ledband.