Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi livesänder från Sator och Mando Diao – så här ser du konserterna

Sator firar 30-års jubileum med att spela på Liljan i Borlänge på fredag kväll. Det passar vi på att också fira och livesänder hela konserten! Det följer vi sedan upp med att livesända från Mando Diaos återkomst till Dalarna.

Nu är det jackpot för alla rockfans: Vi kommer att sända ifrån både Sators konsert i Borlänge och Mando Diao i Falun.

För bra för att vara sant? Icke. Vi livesänder hela konserten med rocklegendarerna Sator. Sändningen startar fredag 23.45. Alla älskare av punkrock bör alltså hålla sig vakna.

Det följer vi upp med att livesända fyra låtar ifrån Mando Diaos konsert på Magasinet lördagkväll med start klockan 21.00.

Är man ingen nattuggla går det utmärkt att se reprisen.

HÄR ser du Sators konsert

och HÄR ser du Mando Diao

Se också: Se reprisen av vår livesändning med Viktoria Tolstoy

Se också: 40 minuter från Hammerfalls konsert under Sabaton Open Air

Kan vem som helst se konserterna?

För att kunna se Konserterna och ta del måste du vara Pluskund eller prenumerant. För att bli Pluskund går du in på vår förstasida och väljer sedan "Bli kund" längst upp i högra hörnet eller klicka på den här länken för att komma direkt till sidan där du skapar ett Pluskonto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Med detta får du tillgång till MittMedias samtliga 20 sajter och appar. Du kan närsomhelst säga upp ditt Pluskonto.

Jag är redan prenumerant men har inget inlogg till Pluskontot, hur gör jag?

Är du redan prenumerant av någon av våra tidningar behöver du inte köpa ett Pluskonto för att se matchen, utan det räcker med att du aktiverar din prenumeration på sajten. Detta gör du genom att klicka på denna länk. Här skriver du antingen in ditt personnummer eller ditt kundnummer (finns på din senaste faktura). Du skriver även in det postnummer som är knutet till prenumerationen.

Kan jag se om jag köpt provmånad Plus för 1 kr?

Ja. Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du kan närsomhelst säga upp ditt Pluskonto.

Vilka tekniska förutsättningar behöver jag för att se?

Du behöver tillgång till en dator, en smart telefon eller en läsplatta. På respektive enhet går du in på någon av MittMedias sajter och/eller appar.

Fungerar det att titta på livesändningen via min Chromecast?

Ja, om du har en Androidenhet kan du strömma livesändningen till din TV med Chromecast. För bästa resultat bör du dock gå via sajten och din webbläsare, Google Chrome, och inte via appen i din telefon eller surfplatta.

Följ därefter dessa instruktioner:

1. Anslut Android-enheten till samma Wi-Fi-nätverk som din Chromecast eller TV med inbyggd Chromecast.

2. Öppna appen Google Home .

3. Tryck på menyn uppe till vänster på startskärmen och välj Casta skärm/ljud > Casta skärm/ljud.

4. Välj din Chromecast eller TV med inbyggd Chromecast.

Fungerar det att titta på livesändningen via min AppleTV?

Ja, om du har Mac eller iPhone kan du strömma livesändningen till din AppleTV.

Jag har problem med uppspelning av en video, vad kan jag göra?

En video som hackar beror i de flesta fall på din egen internetuppkoppling, vi rekommenderar i de fallen att sänka kvalitén på videon vilket du gör via kugghjulet i spelaren förutsatt att du tittar via en dator. Du kan också kontrollera att din internetuppkoppling samtidigt inte används till att exempelvis ladda upp eller ner video, streama annat videoinnehåll eller att uppkopplingen används till onlinespel. Stäng ner dessa strömmar, program eller enheter och prova igen.

Vad kan jag göra om jag har problem med ljudet?

Om du upplever att ljudet ekar, kontrollera att du inte har två fönster/flikar som båda visar samma video/sändning. Om du inte får något ljud alls, kontrollera att din dator spelar upp ljud genom att lyssna på någon annan fil (ljud/video) i en mediaspelare.

Har du senaste versionen av Flash?

Om du tittar via en dator använder vi Flash för att visa upp spelaren. Klicka här för att installera Flash. Flash Player startar automatiskt om du har det installerat i din dator, du behöver alltså inte starta Flash själv för att titta på en video eller livesändning.