Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Vi vill ge henne en läxa”

Efter att ha ringt runt till både ordförande, vice ordförande och ett antal styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningen Tofsvipan får vi till sist tag i en person i styrelsen som kan tänka sig göra ett uttalande till VLT angående föreningens agerande.

– Vi ville ge henne en läxa. Vi har regler i vår bostadsrättsförening som våra medlemmar måste följa. Hon kan inte komma och tro att hon ska ha förmåner som de andra inte har. Därför kan hon inte gå och sätta upp lappar hur som helst, säger Ulla Palmgren, sekreterare i brf Tofsvipan.

Enligt Ulla Palmgren har föreningen nu själva tagit bort alla lappar och kommer inte att debitera Marina Walström för borttagningen.

– Vi var rädda om våra nyrenoverade hus. Det kan uppstå skada om man klistrar fast lappar på dörrarna. Hade hon frågat styrelsen hade hon fått sätta upp lapparna på sopdörren men hon frågade ju aldrig.