Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VIB tappar back till Sura

Här är nästa spelare som lämnar Västerås IB: Martin Blomkvist har skrivit på för Surahammars IBF.
– Jag hoppas på att få tillbaka spelglädjen i Sura, säger den 24-årige backen.

Tre säsonger i VIB fick räcka. Nu tar Martin Blomkvist steget tillbaka till Surahammar – en klubb som han spelade för i två säsonger innan VIB-sejouren.

Och i Sura återförenas han med gamle tränaren Stefan Lindgren. Blomkvist träffade Lindgren under onsdagskvällen och signerade ett färskt 1+1-årskontrakt.

– Jag gillar Lindgren som tränare. Det var mycket därför jag valde Sura och jag känner även många i laget. Det känns väldigt naturligt att gå dit för att försöka få tillbaka spelglädjen, säger Blomkvist.

I och med Blomkvists intåg ser backbesättningen riktigt intressant ut. Adam Fernkvist, som brutit sitt kontrakt med VIB, är också på väg till Sura.

Och sedan tidigare finns ju Peter Hofer i laget.

– Får vi Adam också ser det otroligt bra ut. Vår målsättning är absolut att ta klivet upp i allsvenskan. Men det blir tufft, det blir väl fyra-fem lag som kommer att slåss om den platsen.