Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VIK-damerna kan tvingas lägga ner

Inställd match i helgen och svårt att få ihop folk till träningarna. Nu kan det bli nedläggning av VIK:s damlag i hockey. – Vi ska sätta oss och fundera i veckan, säger tränaren Nisse Kaitajärvi.

I lördags skulle VIK ha spelat bortamatch mot Malungs IF i division 1 väst. Men VIK fick inte ihop fullt lag och tvingades ställa in.

– Vi såg på träningen i fredags att vi bara skulle få ihop 5-6 tjejer och då går det ju inte, säger tränaren Nisse Kaitajärvi.

Till träningarna hittills under säsongen har laget tvingats låna in några av VIK:s pojkar födda 1998 för att över huvud taget kunna träna.

– Vi är tvungna, man måste ju åtminstone vara 15 personer för att kunna genomföra en vettig träning, så vi brukar ha ett helt gäng killar här. Annars skulle det inte gå.

VIK-damerna har haft problem med att få ihop laget under en längre tid – och nu kan laget komma att läggas ner.

– Vi ska sätta oss ner nu i veckan och fundera på hur vi ska göra, om vi ska lägga ner laget eller hur det nu blir. Men det vore ju jättetråkigt eftersom de 5–6 tjejerna som dyker upp på träningarna verkligen vill spela.