Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VIK öppnar för fler värvningar

Giancarlo Iuorio degraderad till fjärdefemman – med en osäker framtid? Samtidigt öppnar VIK Hockeys sportchef Niklas Johansson för fler värvningar.
- Just nu är jag inte tillfreds med alla positioner, säger han till vik.se.

Annons

VIK Hockeys lagbygge är inte färdigställt. Stjärnforwarden Jeremy Williams ansluter först 2 september – och efter två svaga insatser är Giancarlo Iuorios status ifrågasatt.

NCAA-värvningen har inte fått spelet att lossna bredvid Kendall McArlde och Tony Romano. Och när VLT bevakade lagets träning på fredagen var 24-åringen placerad i fjärdefemman.

I en intervju på klubbens hemsida säger sportchefen Niklas Johansson följande om läget:

- Vi jobbar på det (nyförvärv) och ligger ganska nära med de som vi har velat ha. Så vi får se vad som händer.

Ambitionen har hela tiden varit att landa en ny förstecenter som ska spela bredvid Williams. Men nu öppar Johansson för ytterligare värvningar.

- Ja, det kan det bli.

Sportchefen medger att han inte är helt nöjd med situationen just nu.

- Det är ett litet pussel som vi ska få ihop. Jag vill känna mig tillfreds med laget på alla positioner. Just nu är jag inte det, men så kommer det att bli.

Marcus Söderkvist och Christoffer Björklund tvingades utgå från träningsmatchen mot Almtuna. Men båda gav lugnande besked till VLT.

- Det är bara en försiktighetsåtgärd, säger Söderkvist.

- Det är lugnt med huvudet, säger Björklund.