Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VIK vann på bortaplan

Fredrik Giesecke avstängd. Då fick assisterande tränaren Magnus Häll ansvaret – och tack vare hans genidrag vann VIK Fotboll med 2-0 borta mot Spårvägen under fredagskvällen.

I 55:e matchminuten böt Häll in mittfältaren Gabriel Medina i stället för VSK-lånet Linus Sjöberg. Och Medina vann matchen åt VIK efter att ha gjort både 1-0 och 2-0 i 71:a respektive 77:e minuten.

- Ja, det blev ju verkligen lyckat. Han kommer in och gör två snygga mål, säger Häll.

VIK:s huvudtränare Fredrik ”Giesan” Giesecke fick inte vara med i avbytarbåset efter att ha blivit avstängd förra helgen när Gulsvart kryssade mot Norrtälje. Därför fick assisterande tränaren Magnus Häll huvudansvaret. Och hans genidrag gav alltså VIK en 2-0-vinst.

VIK hade en tuff första halvlek. Spårvägen spelade på kontringar och var tunga på fasta situationer.

- Vi hade det litet tufft men samtidigt gör vi en gedigen laginsats och står upp riktigt bra. Killarna jobbar för varandra så jag är riktigt nöjd, säger Häll.

William Holm