Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VIK vek ned sig mot Sandviken

VIK Fotboll jagade serieledning. Det slutade med 0-4 hemma mot Sandviken.
- Vi gör en pissmatch, säger lagkaptenen Johan Törnblom.

VIK hade inlett säsongen starkt – och var favorit hemma mot Sandviken. Då låste sig spelet – ordentligt. Sandviken var bättre på det mesta och vann rättvist.

- En total kollaps. Speciellt sista kvarten i andra halvlek, säger tränaren Fredrik Giesecke.

Och fortsätter:

- Jag är alltid otroligt besviken efter en förlust och det rinner iväg för mycket i dag. Jag får rannsaka mig själv om jag skulle coachat och agerat på ett annat sätt, och det skulle jag säkert ha gjort med tanke på att vi förlorar med 4-0. Vi fick oss en ordentlig tankeställare.

Sandviken tog ledningen redan efter fyra minuter. Och i andra halvlek rann det bara på.

2-0 kom på straff efter 73 minuter.

3-0 kom i 87:e minuten och bara två minuter senare satte Sandviken fyran också.

- En käftsmäll. Jag har inga fler ord än så just nu, säger kapten Törnblom.

Det här hade ni inte räknat med?- Nej, inte alls. Vi hade räknat med att följa upp de tidigare bra matcherna. Det var en rejäl käftsmäll.

Vid ställningen 0-1 hade VIK en jättechans att kvittera.Forwarden Menhal Muqdisi kom fri – och hans avslut räddades på mållinjen.

- Första halvtimmen i andra halvlek spelar vi riktigt bra, även om jag fortfarande saknar det riktigt heta chanserna förutom Menhals, säger Giesecke.