Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Villa Lidköping fortsätter värva – ytterligare två spelare klara

Villa Lidköping är nykomlingar i Elitserien för damer inför den kommande säsongen. Nu har de gjort klart med ytterligare två nyförvärv.

Nyförvärven är Elin Sundqvist, senast från Mölndal Bandy, och Olivia Rustas, från Rättvik.

Elin Sundqvist har tidigare spelat i Villa Lidköpings flickverksamhet, då hon för två säsonger spelade i Villa Lidköpings F17.

– Jag vet vilka de flesta är eftersom jag har varit här tidigare men Jenny Karlsson känner jag jättebra, vi spelade tillsammans i F17-landslaget, säger Elin Sundqvist till klubens hemsida.

Hon säger också till hemsidan att hon ser framemot att få spela i Elitserien.

– Det ska bli jättekul att spela bandy i Lidköping, bandyn är så pass stor här och nu får jag även chansen att spela i Elitserien., säger Sundqvist till hemsidan.

Olivia Rustas kommer senast från NT Bandy, som för några dagar sedan drog sig ur serien.

– När jag fick reda på att vi skulle dra oss ur med NT så började jag kolla andra alternativ. Förutom Villa så har jag besökt Västerås, men det kändes bäst i Lidköping och det passar bra med skolan, säger hon till Villa Lidköpings hemsida.

Läs också: NT Bandys tränare efter beslutet om att dra sig ur: "Tråkigt för bandyn"

Även Olivia Rustas gör sin första säsong i Elitserien.

– Det kommer bli skillnad men det är utmaningen man vill åt. Dom andra lagen är mer rutinerade men det känns som vi har en bra grupp och bra sammanhållning, vilket är viktigt för att lyckas.

För Plus-kunder: Efter tre SM-guld – nu ska hennes rutin hjälpa nykomlingen: "Man ska inte nedvärdera oss"

För Plus-kunder: Villa ska lyfta dambandyn – vill trippla VSK:s snitt: "Ska ha tusen personer på premiären"