Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VL - resenär? Det här behöver du veta inför Summer Meet

 
Summer Meet 2017
Visa alla artiklar

Knappt har busslinjerna återgått till det normala efter Cityfestivalen, innan det är dags igen. Under Summer Meet påverkas en stor del av de busslinjer som går genom centrala Västerås. Räkna med avstängda busshållsplatser och förseningar.

Från och med torsdag 6 juli till och med söndag 9 juli leds flera av VL:s busslinjer om med anledning av Summer Meet.

Det berör 14 av de 21 linjer som VL kör i Västerås. Dessa är linjerna 1, 2, 3, 5, 6, 7, 11, 12, 21, 23, 511, 514, 515 och 569, enligt information på vl.se.

Vissa hållplatser kommer att stängas av och förseningar kan uppstå. Störst förändringar kommer att ske under fredagen och lördagen. Till exempel stängs hållplatserna Kungsängsgatan, Tomtebovägen, Sjöhagen, Liegatan och Djuphamnsvägen av.

Samtliga mellanhållplatser på linje 7 stängs av. På- och avstigning sker vid Centralen och Hacksta. På linje 1 blir också förändringarna stora då sju hållplatser stängs av.

Linje 22 och 23 till och från Tidö Lindö och Barkarö slås samman, flera busshållplatser stängs av och bussen kommer att vända vid centralen.

För att se hur din busslinje påverkas – se information på vl.se.