Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VLT-enkäten: Ett stort tack till alla er engagerade läsare och tittare

 
VLT:s fredagskrönika
Visa alla artiklar

Tusentals västmanlänningar har bidragit med åsikter som hjälper VLT i arbetet med att vässa sitt innehåll i samtliga publiceringskanaler: "Fantastiskt", konstaterar VLT:s chefredaktör Daniel Nordström samt VLT:s redaktionschef Pasi Hiirikoski.

Anmäl text- och faktafel

Fredagen den 11 oktober 2019 lanserades VLT-enkäten och så här förklarade då redaktionschef Pasi Hiirikoski syftet med den:

"För att få en bild av vad VLT betyder just för dig har vi inlett ett arbete som kommer att märkas av bland annat genom att du kommer att stöta på en enkät som handlar både om vilken bild du har av VLT och om vad du har för förväntningar på VLT. Den enkäten kommer att hittas i papperstidningen, i e-tidningen, i VLT:s app, på VLT:s sajt och i våra sociala medier."

Gensvaret blev stort i form av tusentals svar.

– Ett stort och hjärtligt tack till alla som svarat på vår enkät, säger Nordström och Hiirikoski.

Vad händer nu med enkätarbetet?

- Efter den här veckan (vecka 43) stänger vi enkäten. På måndag, den 28 oktober 2019, inleder vi analysarbetet av alla svar med syfte att vässa VLT digitalt och som papperstidning, säger Pasi Hiirikoski.

– Vi kommer längre fram att redovisa det vi kommer fram till i analysarbetet även för alla våra läsare och tittare, säger Daniel Nordström.

VLT tackar än en gång för det stora engagemanget och önskar er som deltagit i utlottningen av 30 biobiljetter, genom att ange e-postadress i VLT-enkäten, ett stort lycka till.

– Ni som vinner biobiljetter kommer att meddelas via den e-postadress som ni angett, säger Daniel Nordström.

– Och vi har redan lottat ut och skickat ut 8 extra biobiljetter till papperstidningsläsare som saknade e-postadress, men som anmälde intresse av biobiljettstävlingen via sina gatuadresser, säger Pasi Hiirikoski.