Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VLT hyllar vardagshjältar med hjärtat i Västerås – vem vill du nominera?

 
Västerås vardagshjälte 2020
Visa alla artiklar

Det är tid för hjältar med hjärtat i Västerås.
Det är tid att hylla sjuksköterskan som räddar liv, företagaren som klarar krisen eller grannen som handlar mat till alla äldre i trappuppgången.
Med start i dag söker VLT efter Västerås vardagshjälte.
Vem vill du lyfta fram?

Anmäl text- och faktafel

Vill du hylla din chef som lotsar företaget genom den svåraste krisen någonsin och räddar ditt jobb? Vill du hylla grannen som erbjuder sig att handla mat till din mamma? Vill du hylla läraren som snabbt ställer om och undervisar dina barn på distans när de inte kan gå till skolan?

Nu har du chansen att nominera vem du vill till VLT:s tävling Västerås vardagshjälte. Med start idag och fram till 24 maj kan du berätta för oss vilka vi ska lyfta fram! Nominera din kandidat i formuläret nedan. (Om du får problem med formuläret kan du klicka här).

TIPS: Läs även om några av de andra hjältar som VLT skrivit om:

Maria Ergül blev Årets vardagshjälte 2019: ”Chockad att jag vann”

Polisen Linda som var först på plats när en åttaårig flicka larmade att mamman höll på att bli ihjälslagen

Brandmannen Folke Åkerblom som larmades till en stor trafikolycka på E18 och fick en obehaglig överraskning när alla trodde att faran var avblåst

Louisa som vårdar svårt coronasjuka på specialbyggda intensiven i Västerås