Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK fick lika trots övertag

VSK träningsspelade 1–1 mot Dalkurd på Swedbank Park på söndagen. Ett resultat som tränaren Kalle Granath inte analyserar speciellt mycket.
– Det här är inte så mycket att säga om. Vi gjorde en helt okej match men borde ha vunnit sett till vårt stora spelövertag, säger han.

Det är en dryg vecka kvar till VSK:s omstart i norrettan – då laget möter Sirius på bortaplan. VSK har tränat hårt under uppehållet och på söndagen mötte man Borlängelaget Dalkurd i en träningsmatch.

– Vi hade oväntat mycket boll i den första halvleken. Vi var klart bättre och Dalkurd hade det svårt. Grabbarna skapade mycket chanser och vi borde ha gjort ett par mål, säger Granath.

Filip Tronêt visade att målformen finns kvar när han distinkt nickade in Tobias Holmgrens inlägg.

– Tronêt är förskräckligt bra och är grymt viktig för oss. Kul att se att han utvecklas hela tiden, säger Granath.

Dalkurd tog över spelet sista 20 minuterna och lyckades till slut forcera in en kvittering efter en ganska tilltrasslad situation.

– Vi blev trötta mot slutet och därför tappade vi matchen. Men som sagt, vi borde ha vunnit det här ändå.

Noterbart är att 16-årige Victor Nilsson Lindelöf gjorde sin första match från start mot division 1-motstånd. Dessutom fick nyförvärvet från just Dalkurd, Jonas Hellgren, spela 75 minuter.

– Båda gjorde det bra. Hellgren borde ha gjort något mål på de klara chanser som han hade.