Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK föll mot Landskrona

Erik Acars tränardebut i superettan slutade med förlust. Landskrona Bois slog VSK Fotboll med 2-1.
Landskrona ledde med 2-0 efter första halvlek.

Landskrona ledde med 2-0 efter första halvlek (se separat artikel).

I andra spelade VSK Fotboll bättre. Det är inte många gånger Grönvitt har haft fler avslut än sina motståndare i superettan men i dag hade VSK tolv avslut kontra Landskronas nio. Båda lagen hade tre avslut var på mål.

Och skapade nerv i matchen när Simon Lundevall slog ett inlägg som en Landskronback styrde i eget mål efter knappt 80 minuter.

VSK gick för en kvittering – och hade lägen att utjämna till 2-2.

Strax efter reduceringen klippte Koyar Salimi till med ett kanonskott från distans, men Mirza Selimovic stod för en klassräddning i Boismålet.

Därefter hade Jonas Hellgren ett hyggligt läge i boxen och minuten senare kom Linus Sjöberg runt på högerkanten men missade inspelet.

Domaren aviserade fyra minuters stopptid – och Landskrona lyckades hålla tätt och ta tre poäng inför 2 597 personer i publiken.

Noterbart är att fyra spealre drabbades av huvudskador. Robin Blommé och Andreas Östling i VSK samt Linus Malmqvist och Max Mölder i Bois. Mölder och Malmqvist krockade ihop i slutet av första halvlek och smällen på Mölder tog så pass illa att högerbacken svimmade på bänken.