Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK förhandlar med provspelare

VSK är nära att bredda truppen. VLT kan berätta att klubben slutförhandlar med tre provspelare.
- Vi har gett vårt bud, säger sportsligt ansvarige Haci Aslan.

Annons

Grönvitt har 21 spelare under kontrakt i A-lagstruppen.

Snart kan siffran utökas.

Trion Ridvan Beyam (klubblös), Robert Kjellman (ESK) och Micael Tukhanen (ESK) har provspelat - och alla tre kan hamna i VSK.

Enligt VLT:s uppgifter är Beyam nära att skriva på ett treårsavtal. Backen/mittfältaren har flyttat till Västerås för att studera och väntas bli en billig lösning.

- Alla detaljer är inte lösta. Men vi vill kontraktera honom och tycker att han kan tillföra till VSK. Han har aldrig spelat A-lagsfotboll men gjorde bra ifrån sig mot Örebro, säger Haci Aslan.

VSK förhandlar också med duon från Enköping.

Mittbacken Kjellman och yttern Tukhanen har ett bud att ta ställning till.

- Vi har gett vårt bud. Vi kan inte erbjuda några stora summor och kommer inte att överstiga det vi har sagt. Men sportsligt vill vi ha båda två. De har egenskaper som gör truppen starkare.

Så det är helt upp till dem nu?- Ja, så är det.

Kjellman och Beyam är aktuella för spel i hemmamatchen mot Nyköping på lördag. Tukhanen har inte tränat med VSK under veckan och väntas inte spela.