Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK-förlust i kvartsfinalen

Det blev förlust för VSK bandy i kvartsfinalmatchen i Svenska cupen mot Hammarby på fredagskvällen.

Hammarby hade mycket boll under den första halvleken utan att skapa några riktiga chanser och VSK fick koncentrera sig på försvarsspel och kontringar. Det blev ett ryckigt spel för VSK som fick jaga en hel del. I halvtid stod det 2-1 till Hammarby.

Tidigt i den andra halvleken fick VSK straff, som Tomas Knutson enkelt satte i mål, och därifrån började upphämtningen på riktigt för VSK.

Men, efter att samme Knutson satt ytterligare två straffar och gett VSK en 4-3-ledning slocknade plötsligt hallen. Strömavbrottet höll i sig i drygt en halvtimme.

-Det var väldigt synd i det läget. Det hade börjat väga över till vår fördel och vi spelade riktigt bra när det hände, säger VSK-tränaren Andreas Westman.

När matchen kom igång igen lyckades Hammarby med nya krafter ta sig i kapp och förbi och matchen slutade till slut med Bajen-vinst med 5-4.

Förlusten innebär att VSK på lördagsmorgonen spelar placeringsmatch mot Vänersborg.