Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK-intresset svalnar för Ritter

Tim Ritter sänkte Tillberga med fyra mål och en assist i 6-1-segern på torsdagskvällen. Men efter att ha fått nobben att se amerikanen i provspel svalnar VSK Fotbolls intresse.

- Han är inte intressant för oss om vi inte får se honom provspela, säger sportchefen Haci Aslan.

Division 4-mötet mellan Tillberga och Juventus blev aldrig spännande på Hubbovallen.

Efter en kvart hade Tim Ritter gjort både 1-0 och 2-0 för bortalaget. Då var matchen avgjord – ett kraftigt reservbetonad Tillberga kunde inte hota serieledaren.

- Det är godkänt. Vi kan bättre men vi gör många mål och producerar chanser genom våra tre innermittfältare fram till forwarden (Ritter), säger Juventustränaren Franco Pertunaj.

Tim Ritter hann med att göra två mål till – alltså fyra totalt.

Amerikanen var skillnaden mellan lagen, men glänste trots det inte spelmässigt.

– Han gjorde sin sämsta match spelmässigt sen jag började följa honom – men han gjorde ändå fyra mål och en assist och det visar hans kvalitet, säger VSK Fotbolls sportchef Haci Aslan som såg matchen på plats.

Men forwarden ser ändå inte ut att vara aktuell för VSK framöver.

Är han fortfarande intressant för er även om ni inte får ta honom på provspel?– Nej, får vi inte göra det är han inte det. Det är en sak att han gör de här sakerna i division 4 och en helt annan i superettan.