Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK leder mot Qviding

22 minuter in i matchen slog han till. Koyar Salimis volleymål gav VSK ledningen med 1-0 mot Qviding.

Bortamötet på Valhalla IP i centrala Göteborg är en tvättäkta måstematch för VSK. Vikten av tre poäng går nästan att ta på.

Och efter första halvlek ser det ljust ut för Grönvitt. Tack vare Koyar Salimi och Simon Lundevall.

VSK:s yttrar samarbetade vid 1-0. Lundevall drog sin bevakning och satt in ett vänsterinlägg mot bortre stolpen. Där dök Salimi upp och skickade in en högervolley bakom Johan Hagman.

Just Lundevall och Salimi hade mer att bjuda på. Och borde ha gjort 1-0 redan i den 17:e minuten. Då gick Lundevall återigen förbi sin markering men valde att passa istället för att skjuta inne i straffområdet. Salimi å sin sida fintade bort en spelare men sköt på en täckande i andraläget.

Första halvlek har varit sådär sett över 45 minuter. Men sett till att skapa heta chanser har VSK varit det bättre laget.

Qviding har dock inte varit ofarligt. Lagets bästa målskytt Isa Bagci har kommit ren på sin högerkant ett par gånger när Tobias Holmgren fintats bort i löpningarna. Men Bagcis avslut har räddats av Christian Caulker som varit bra under första 45.