Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK ligger under i paus

VSK Fotboll ligger under i halvtid mot Ängelholm. Ställningen efter 45 minuter: 0-1.

Grönvitt spelar, precis som i första och andra omgången, med en reservbetonad startelva. Exempelvis startade ordinarie högerbacken Victor Nilsson Lindelöf som offensiv högermittfältare med Robin Blommé som ersättare på högerbackspositionen. Mittfältaren Patrik St. Cyr saknas på grund av skada och Stefan Bärlin startade på bänken.

VSK öppnade matchen godkänt. Spelet såg bättre ut än mot Åtvidaberg och Jönköping - samtidigt som Ängelholm inte varit nära att visa samma kvalitet som de två första motståndarna.

Men Grönvitt lyckades ändå inte hålla nollan innan halvtid. Efter 42 minuter misslyckades Patrik Grönvall med en rensning som ledde till hörna för ÄFF. Hörnans slogs efter gräset snett inåt bakåt - och där mötte högerbacken Mikael Dahlgren direkt. Dahlgren klippte till med sin höger och skottet borrade sig in i VSK-målvakten Christian Caulkers högra hörn. Avslutet var kliniskt och målet snyggt.

Efter 31 minuter tvingades vikarierande högeryttern Victor Nilsson Lindelöf kliva av på grund av problem med en höftböjare. Koyar Salimi ersatte. "Vigge" gjorde en stark insats innan han tvingades utgå.