Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK-löfte sänkt på träning

Stefan Bärlin slog frisparken - i bakhuvudet på Andreas Östling. Efter torsdagens träning hade VSK-talangen ont i huvudet.
- Det är inte skönt, säger "Anki".

Det var i slutet av träningen som mittfältaren sänktes av inlägget.

Stefan Bärlin slog bollar mot straffområdet och en av dem träffade Östling illa.

- Den tog i bakhuvudet. Det gör riktigt ont i huvudet just nu, det känns som en hjärnskakning men det vet jag inte om det är, säger han.

Men utöver huvudvärken verkade det inte vara någon större fara med Östling efter träningen.

Han kunde genomföra en intervju utan problem -. och tror inte att det ska vara någon fara för matchen mot Brage på lördag.

- Nej. Jag åkte ju på en riktig smäll och var borta en månad innan serien, och det här känns inte som det gjorde då så det borde vara lugnt.

18-åringen har gjort vassa insatser mot Brommapojkarna och Degerfors senaste tiden.

Gemensamt för just de matcherna är att han i sekvenser av matchen fått spela som central mittfältare i stället för ytter.

På dagens träning spelade han centralt. Något som tyder på att han kan vara aktuell för den positionen på lördag mot Brage.

- Jag är jätteglad över att få starta matcherna, oavsett om det är som ytter eller i mitten. Men jag spelar helst centralt, där har jag lirat sen jag började spela sjumannafotboll.

Från träningen i övrigt noteras att lagkaptenen Oscar Pehrsson saknades efter att ha fått känning av en gammal skada. Hur det påverkar hans status inför Brage är oklart.

Läs mer i morgondagens pappersupplaga av VLT.