Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK nere för räkning

VSK Bandy är i brygga i SM-kvartsfinalen.
Sandviken leder med 2-0 i matcher efter 7-3 i Göransson Arena i kväll. "Kört är det absolut inte", säger forwarden Jonas Nilsson.

VSK fick en mardrömsstart mot Sandviken. Hemmalaget gjorde tre mål på tolv minuter och redan då var det kört.

Efter 1-3 i paus försökte VSK trycka upp spelet. Hade svårt att skapa lägen och det var Saik som gjorde halvlekens första mål till 4-1 genom Mikael Nilsson. I 68:e minuten kom 5-1, Daniel Berlin efter en hörna.

– Hade vi varit ett mål efter vid 60 minuter så... nu fick de 4–1 i stället och det var för mycket för oss, säger tränaren Andreas Westman.

Saik såg ut ha kontroll inför 1 725 åskådare, men VSK gav sig inte. Jonas Nilsson gjorde 5-2 och Michael Carlsson åkte vackert in med 5-3 i 80:e minuten.

Närmare än så kom inte Grönvitt. För i anfallet efteråt dundrade Mikael Nilsson in 6-3 och i slutet gjorde Christoffer Edlund, som tidigare missat en straff, 7-3.

Hur vänder ni på det här?– Ja du. Vi lär oss för varje match och vi känner oss inte alls slagna. Vi får gå in tufft i nästa möte, ingen halvkörig start igen. Vi vet att vi kan störa dem, vi ska ge det en chans fullt ut.

Kvartsfinal tre spelas i Göransson Arena på lördag eftermiddag.