Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK segrare i stormötet

VSK Bandy vann stormatchen mot Hammarby utan några större problem på onsdagskvällen.

Efter en första halvlek där spelet under långa stunder kändes hackigt, men där VSK Bandy ändå övertygat åtminstone försvarsmässigt, var hemmalaget i ledning med 3-0 mot Hammarby efter mål av Tomas Knutson, Patrik Sjöström och Tobias Holmberg. VSK pressade Bajen högt upp i banan vilket inte alls passade stockholmarna som hade svårt att komma till några särskilt vassa lägen.

Den andra halvleken började bra för VSK. Bajenförsvaret hade inte mycket att sätta emot när Jonas Nilsson kom fri och enkelt kunde lägga in 4-0 bakom Patrik Hedberg.

Men sedan kom Hammarby in i matchen mer och mer under den första kvarten av andra halvlek och lyckades skapa några halvchanser, dock utan att riktigt få till det. Stockholmslaget lyckades dock göra 4-1 på straff genom Patrik Nilsson.

Efter det kom VSK tillbaka igen och fick bland annat ett mål bortdömt för offside efter dryga timmen och hade chans på betydligt fler mål inför 1785 åskådare i ABB Arena. Och i den 74:e minuten fick lagkaptenen Magnus Joneby göra sitt nionde mål för säsongen, vilket betydde 5-1.