Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK stoppade VLT

VSK Fotboll höll på tisdagskvällen ett extrainsatt informationsmöte för allmänheten på Swedbank Park.
Men VLT:s utsända stoppades av klubbens sportchef Haci Aslan.
– Media är inte välkomna, säger han.

Det har varit en turbulent tid i VSK Fotboll. Efter förlusten mot Assyriska förra onsdagen meddelade VSK-styrelsen dagen efter att tränaren Kalle Granath fått sparken.

Ett beslut som har fått blandade reaktioner. Enligt uppgifter till VLT är många av de mest hängivna fansen kritiska till hur man behandlat Granath.

På tisdagskvällen höll VSK ett informationsmöte som alla fick gå och lyssna på – förutom media.

VLT:s team stoppades i dörren av klubbens sportchef Haci Aslan.

– Mötet är bara för medlemmar och supportrar. Media är inte välkomna.

Journalister får alltid närvara vid årsmöten och dylikt. Vad är det för skillnad jämfört med det här mötet?– Det här är lite annorlunda.

På vilket sätt?– På det viset att det bara är till för medlemmar och supportrar. Inte media.

Det sänder lite konstiga signaler att ni stänger ute media?– Ni behöver inte göra det här svårare än det är. Media är inte välkomna i dag. Så är det. Det som händer på det här mötet kommer att meddelas senare, även till media. Har ni frågor om det här är ni välkomna att ställa dem till oss efter mötet.

Om jag inte hade varit i tjänst så hade jag fått vara med på mötet?– Ja.

Vilka ämnen kommer att behandlas?– Vi kommer att prata om vad som har hänt den senaste tiden. Det har ju varit lite turbulens och vi kommer att informera våra medlemmar och supportrar. Vi ska förklara orsaken till varför Kalle (Granath) har fått sluta som huvudtränare.

Har alla rätt att ställa frågor?– Nja, det kommer nog att bli ganska mycket envägskommunikation.