Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK ute ur Svenska cupen

VSK Fotboll är utslaget ur Svenska cupen.
Division 1-laget Karlstad BK vann med 1–0.
– Det håller inte att bara tre, fyra spelare levererar, säger tränaren Kalle Granath.

Tredje raka förlusten för VSK. Granath var besviken efteråt.

– Kan tyvärr inte säga att det var orättvist. Vi skapade inte mer än fem, sex heta lägen och räcker inte till mot Karlstad. Det hade jag inte räknat med, men jag tycker att det brister över hela planen, inte bara framåt, säger han.

Karlstad gjorde vinstmålet i slutet av första halvlek. Ett inlägg som tog på högerbacken Damir Forics rygg och ställde Daniel Svensson i målet.

I andra halvlek försökte VSK trycka på. Granath gjorde tre byten, bland andra fick brassen Rodrigo Dantas, som blivit spelklar, komma in.

Västeråsarna släppte strukturen i försvaret för att få bättre tyngd framåt. På slutet flyttade mittbacken Marcus Danielson upp på topp, men värmlänningarna kunde hålla undan på Tingvallas naturgräs – och därmed avancera till tredje omgången i Svenska cupen.

– Jag hade hoppats på 14 glödheta spelare. Det hade jag inte. Det håller inte att tre, fyra spelare levererar det de kan men att resten inte gör det, säger Granath.