Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK utspelat i första halvlek

Säsongens viktigaste match. Då är VSK Bandy utspelat av Sirius - och ligger under med 3-0 i halvtid.

Båda lagen inledde matchen extremt försiktigt. Exempelvis höll VSK bollen på egen planhalva i lite drygt en minut innan de försökte gå fram i ett första anfall.

Sirius var klart bättre i första halvlek. Uppsalalagets defensiv var tät och de svartblåa attackerade fullt ut framåt när de fick lägen.

VSK å sin sida har varit riktigt dåligt. Ihåligt bakåt och uddlöst framåt. I första halvlek dröjde det till 30:e minuten innan Grönvitt skapade första målchansen. Då sköt Oskar Robertson i stolpen på ett frislag.

Sirius tog ledningen redan efter 2.30 när Anders Eskhult förvaltade en retur. Noterbart är att VSK-buren i det skedet var rubbad. Men målet godkändes alltså ändå.

Mikael Jacobsson rullade in 2-0 på ett friläge efter 23 minuter.

Och i den 36:e kom samme Jacobsson ren framför David Movitz igen. Avslutet var lika kallt den gången och satt i nät.

Det är mycket folk på Studenternas och bra bandyväder med en till synes bra is. Något som Sirius behärskat bäst så här långt.

VSK tog en timeout efter 26 minuter vid ställningen 2-0 till Sirius. Den gav ingen synbar effekt utan Grönvitt måste börja anfall med fler spelare i andra halvlek om de ska hota Sirius.