Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VSK vägrar förlora hemma

Tobias Holmberg plockade tre poäng (2+1) i segermatchen mot Edsbyn på onsdagskvällen.

Efter en överlägsen första halvlek för VSK:s del där laget gick till vila med tre mål efter mål av Pekka Rintala, Jonas Nilsson och Tobias Holmberg blev det en lite annorlunda andra halvlek.

Edsbyn gick ut i andra med mycket mer energi än tidigare men lyckades ändå inte få spelet att fungera riktigt. Dock så lyckades laget reducera i början av den andra halvleken genom Mattias Hammarström.

Men drygt tio minuter senare, efterv att VSK tagit tillbaka kommandot, blev Kim Barklund framspelad av Tobias Holmberg och satte 4-1.

I den 74:e minuten fick Edsbyn sedan straff, som innebar 4-2, men i nästa anfall skjöt Tobias Holmberg in sitt andra mål för kvällen.

VSK spelade stabilt bakåt under hela matchen och skapade en hel del framåt. Matchens sista mål gjordes av Jimmy Jansson (ass. Holmberg) i den 79:e minuten och matchen slutade 6-2 och VSK är därmed fortsatt obesegrat på hemmaplan.