Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Widar satsar vidare

Karolina Widar satsar mot innebandy-VM 2011. Därför skrev landslagsstjärnan på ett tvåårskontrakt med Rönnby.
– Jag har svårt att se mig själv lägga av om ett år, säger hon.

Karolina Widar har tagit tre VM-guld på fem VM-turneringar. Tro inte att hon är nöjd med det. Nu har stjärnan bestämt sig för att satsa mot VM i Schweiz 2011 (december).

Och därför signade hon ett tvåårskontrakt med Rönnby.

– Jag har svårt att se mig själv lägga av om ett år, då när det bara är ett halvår kvar till VM. Jag vill gärna spela ytterligare ett mästerskap, säger Widar.

Och fortsätter.

– De tre senaste åren har det gått bättre för mig i landslaget än i Rönnby. Mitt spel har funkat bättre i landslaget samtidigt som det har blivit lite tråkigare att spela i Rönnby. Därför känner jag att jag har mycket mer att ge även i klubblaget, säger Widar.

På vilket sätt har det blivit tråkigare i Rönnby?

– Jag har inte kommit till riktigt i spelet och känt mig mer låst. Det har varit mycket sarg ut och så vidare. I landslaget är jag mer delaktig i uppspelen på ett annat sätt. Trots att jag spelat så länge känner jag att jag tar med mig något från landslaget och det är väldigt positivt.

Har du förbättrat ditt kontrakt med Rönnby?

– Jag är nöjd med det. Det var lite mer fördelaktigt att skriva två år än ett.